Πληροφορίες Αποστολής

Παράδοση 

Οι παραγγελίες συνήθως επεξεργάζονται και παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα, για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο απόθεμα. Ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση των προϊόντων με την εταιρεία ταχυμεταφορών είναι περίπου 1-3 εργάσιμες ημέρες (Προς Απομακρυσμένες ή Δυσπρόσιτες Περιοχές της Περιφέρειας υπολογίστε 1-2 μέρες επιπλέον). Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης των προϊόντων, ευθύνη φέρει μόνον η εταιρεία ταχυμεταφορών. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες, τις ημέρες κατά τις οποίες η αποθήκη μας είναι κλειστή λόγω της ετήσιας απογραφής, καθώς και τα Σαββατοκύριακα (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας κάποια συγκεκριμένη ώρα  ή παράδοση Express ή Σάββατο, τότε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή με e-mail για να σας ενημερώσουμε για αυτές τις δυνατότητες και τις χρεώσεις τους.

 

Έξοδα Αποστολής

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα επί της οδού Κουντουριώτου 40 στον Κορυδαλλό είτε με αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier). Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας, στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

Τα έξοδα μεταφορικών καλύπτουν την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι την διεύθυνση αποστολής που δηλώνεται κατά την καταχώρηση παραγγελίας. Το κόστος αποστολής υπολογίζεται ανάλογα με τον διεύθυνση παράδοσης.

Κόστος Αποστολής με εταιρεία ταχυμεταφορών:

Για αγορές πάνω των 80 € δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

Για αγορές μέχρι 80 € η χρέωση των μεταφορικών διαμορφώνεται ως εξής:

·         Αποστολές εντός Αττικής, Χερσαία και Νησιωτική Ελλάδα 3 €

Οι παραπάνω αναφορές για το κόστος αποστολής των προϊόντων δεν ισχύουν για αγορές εκτός Ελλάδας.